Böhm Éva

Telefon: +36 20 428 1682

E-mail: evabohm@gmail.com

Facebook: Eva Böhm

 

„Gondold meg, hogy ez a nap sosem virrad fel még egyszer” – (Dante)

 

Végzettségeim, eredményeim:

 

  • Gerincjóga oktató (Mandala jógastudio)
  • Gyerekjóga oktató (Mandala jógastudio)
  • OKJ sportoktató (testépítés-fitnesz)
  • Pilates oktató (Fitness Company)

 

Edzői hitvallásom:

 

Az első találkozásom a jógával - egy csodálatos oktatónak köszönhetően - meghatározó volt. Megtapasztalhattam többek között, hogy milyen a „csakis a gyakorlásra történő koncentráció” vagy a mozdulatok és a légzés összhangjának fontossága. Ismeretlen világ volt, de talán csak percekig. Az idő múlásával, már némi gyakorlattal valamint tapasztalásokkal és felismerésekkel felvértezve, egyértelművé vált számomra, hogy nem csak gyakorlóként hanem oktatóként is szeretném folytatni ezt a történetet.

Úgy gondolom, hogy a jóga olyan mozgásfajta, mely gyakorlását mindenkinek meg kellene tapasztalnia, mert kiszakít a hétköznapok megszokott ritmusából és segít megtalálni a jobbik, kitartóbb, „meg tudom csinálni” önmagunkat.

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Tarts velem, hogy hozzájárulhassak tested és testtudatod fejlődésedhez valamint ahhoz, hogy egy időre a termen kívül hagyhasd a problémákat és csak magadra figyelhess. Ezek elérését igyekszem a gyakorlás ideje alatt a legjobb tudásom szerint biztosítani Neked.

Nyitott személyiség lévén, nagyon fontosnak tartom az órák alatti közvetlen, barátságos légkör megteremtését, hogy igazán jól érezhesd magad és még akkor is örömöd leld a gyakorlásban, ha az ott és akkor egy kicsivel nehezebben menne.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–23 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 4 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1214 Budapest, Kossuth L. u. 117. (Csepel)

+36 70 773 0505

chilifitness4csepel@gmail.com

www.chilifitness4.hu