Kincses Attila

Telefon: +36 30 474 3371

E-mail: kincses.zd@gmail.com

Facebook: Attila Kincses

 

„A legjobbaktól tanulva a legjobbat hozom ki belőled.”

 

Végzettségeim, eredményeim:

 

  • IWI Nemzetközi Fitness Iskola
  • IFBB Fitbalance klasszikus testépítés 2. 2014
  • WBPF Magyar bajnok 1. 2014
  • WBPF Magyar bajnokság 3. 2016
  • WBPF Európa bajnokság 4. 2016
  • IBFF Magyar Bajnok 2018

 

Edzői hitvallásom:

 

Kincses Attila vagyok, mint sokan mások, én is gyermekként kezdtem el sportolni, és így az életem meghatározó részévé vált a mozgás. Kevés olyan sportág van, amihez ne lett volna valamilyen formában közöm. Magával a testépítéssel és a konditermi edzéssel 15 éves korom óta foglalkozom és kisebb kihagyásokkal azóta a rabja vagyok. Ma már nem tudnám elképzelni a mindennapjaimat, edzés és egészséges étkezés nélkül!

Azzal, hogy edző lehetek, sikerült elérnem, hogy igazán azzal foglalkozzak, ami a hobbim, a szenvedélyem. Nap mint nap tapasztalom az egészséges életmód pozitív hatásait, tudom, hogy a sport mennyi mindenre megtaníthatja az embert. Célom ezt az életérzést továbbadni, segíteni, motiválni a környezetemet.

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Óráimat komplexitás, dinamizmus, a gyakorlatok technikailag pontos végrehajtása és maximális vendégközpontúság jellemzi. És amit ígérhetek: jó hangulatú de kőkemény edzések, egy önbizalommal teli, új életmód!

Minden korosztályt szeretettel várok legyen szó súlyfelesleg leadásáról, izomtömegnövelő vágyakról, versenyfelkészülésről, kiegészítő sport vagy egyszerűen hasznos és jóleső szabadidőeltöltésről.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–23 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 4 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1214 Budapest, Kossuth L. u. 117. (Csepel)

+36 70 773 0505

chilifitness4csepel@gmail.com

www.chilifitness4.hu