Küsmődi Boglárka

Telefon: +36 70 516 3720

E-mail: booglaros@gmail.com

Facebook: Body&mind - Küsmôdi Boglárka

 

„Aki egészségesen akar élni, annak nem elég egészségesen táplálni a testet. Egészségesen kell táplálni a lelket is, amely majd táplálja a szellemet. Ám ennek a fordítottja is igaz: csak ép lélekben lakik ép test. És ha gondolataink nem tiszták, nem egyenesek, a lelkünk fáj, akkor ép testben csak épphogy élünk.”

/Nagy Ágnes Hannah: A tükröd válaszol/

 

Végzettségeim:

 

  • 2014. IWI – group fitness trainer (step aerobic, gerinctréning, stretching)
  • 2015. Belényi Bea – terhestorna oktató

 

Edzői hitvallásom:

 

Bevallom őszintén, véletlenül sodort az élet az edzői pálya felé.

Táncos tapasztalataimnak köszönhető, hogy a sport és a mozgás az életem részévé vált. Az aerobic világába valójában csak öt éve csöppentem bele, és már az elején tudtam, hogy ezt szeretném csinálni hivatásszerűen! Szülővárosomban egy kiváló edző (Cristina Onet) hatására kipróbáltam magam élesben is. Több, mint egy év edzősködés után rájöttem, hogy megfelelő szakmai tudás nélkül nem szabad ezt csinálni, ezért 2014 márciusától megkezdtem tanulmányaimat az IWI csoportos fitness instructor szakán, majd novemberben sikeres vizsgát tettem. 2015 márciusában pedig elvégeztem Belényi Bea terhestorna tanfolyamát is. Alapismereteimet megszereztem, ám célom a minél több és jobb tudás megszerzése, s próbalom ismereteimet folyamatosan bővíteni.

 

Amit elvárhatsz tőlem:

 

Minden jelen és jövendőbeli vendégemnek szeretném átadni azt a felemelő érzést, amit a mozgás nyújthat, ám az én célom az, hogy az edzések többről szóljanak, mint a szépség. Cél legyen az egészség s hogy a mozgás valódi szenvedéllyé váljon. Ennek szellemében egy természetgyógyász tanfolyam keretein belül is fejlesztettem önmagam, hogy ezzel is komplexebb, holisztikusabb szemléletet tudjak átadni vendégeimnek. Szeretek emberekkel foglalkozni, igyekszem motiválni, támogatni őket, megszépíteni a mindennapjaikat. Hajtom, s figyelem őket, megpróbalom belőlük és magamból is a maximumot kihozni!

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–23 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 4 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1214 Budapest, Kossuth L. u. 117. (Csepel)

+36 70 773 0505

chilifitness4csepel@gmail.com

www.chilifitness4.hu