Lákovics Norbert

Masszőr

Telefon: +36 70 293 4387

 

2014 óta foglalkozom japán meridián-mélyizom masszázzsal. Ez idő alatt nagyobb részben sportolók masszírozásával foglalkoztam, így a sportsérülések megelőzése és kezelése lett a „specialitásom”.

 

Szerepeltek már olyan nevek is vendégeim között mint Flex Wheeler és Jay Cutler négyszeres Mr Olympia, akik nagyon elégedettek voltak. :)

 

A masszázsról bővebben:

 

Mint általában a keleti technikák esetében a masszázs itt a földön, kényelmes tatamin történik. A vendég laza, könnyed öltözéket visel a masszázs közben így nem használok krémet vagy olajat. Az izmokat különböző fogásokkal olyan irányokba mozgatom, nyújtom le, ahogy egy normál nyújtás során lehetetlen lenne, így azonnal beindul a vérkeringés és az anyagcsere, illetve kifejezetten frissítő érzés, ami sokáig tart nem csak a masszázs alatt.

 

Sok esetben egyetlen alkalom is elég, hogy megszűnjön vagy nagy mértékben enyhüljön egy már meglévő fájdalom, múljon az izomláz és a gyulladás, elinduljon a gyógyulás folyamata.

 

Ez a masszázs kevésbé jár fájdalommal mint az olajos technikák, illetve vendégeim „jó fájdalomként” szokták jellemezni ha előfordul. Versenyzők esetén pózolásnál fontos, hogy az izmok lazábbak legyenek, főleg a hát-lapocka környékén, hogy a hát nagyobb és szimmetrikus legyen, amit minden esetben eredményesen tudok kezelni.

 

Remélem, hogy hamarosan vendégeim között köszönthetlek.

 

Árak:

 

30 perc felsőtest masszázs: 4.000 Ft

 

(Ezt hát-nyak-váll és derékfájdalmak esetén ajánlott, illetve ha kevés az időd de szükséged van a gyors segítségre.)

 

60 perc teljes test masszázs: 6.000 Ft

 

(Ez sokkal relaxálóbb és lazítóbb, illetve lábaid keringésének is jót tesz.)

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–23 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 4 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1214 Budapest, Kossuth L. u. 117. (Csepel)

+36 70 773 0505

chilifitness4csepel@gmail.com

www.chilifitness4.hu