Lengyel Viktória Gréta

Telefon: +36 309 169 745

E-mail: vglengyel@ymail.com

Facebook: VixRunForever

 

Végzettségeim:

 

  • 2015-2019 Testnevelési Egyetem, Rekreáció szervezés és egészség fejlesztés
  • 2017-2018 American Council on Exercise – Csoportos fitnesz oktatói oklevél
  • 2018 USA Gymnastics – RG oktatói oklevél

 

Egykori válogatott ritmikus sportgimnasztikázó, országos bajnok, magyar kupa győztes, diákolimpia bajnok, világbajnoki 11. helyezett (1994). Hobbi maraton futó.

 

Edzői hitvallásom:

 

Sportos családban felnőve, születésen óta életem része a mozgás. Ennek köszönhetően felnőtt koromra is elképzelhetetlen nélküle az életem. Ahhoz, hogy az élet minden területén jól helyt álljak és kezelni tudjam a kihívásokat, fontos számomra a rendszeres testedzés. Gyerekkoromban a versenysport világa szívott magába, mára azonban teljesen más az edzéssel kapcsolatos megközelítésem. Mindenkinek szüksége van a számára motiváló és kikapcsolódást biztosító mozgásformát megtalálni, ami akár periodikusan is változhat. Ha olyan edzésformát választasz, hogy alig várod a következő alkalmat, úgy a terhelés is egészen máshogy fog hatni. Szépen fejlődhetsz, erősödhetsz, nyúlhatsz, formálódhatsz, miközben élvezetet és színt hozol életedbe.

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Versenysportolói múltamból adódóan maximalizmusom edzőként is megmutatkozik. Vidám hangulatú edzéseim alatt célom, hogy miközben a maximumod nyújtod mosolyogni is legyen időd. Edzéseim célja, hogy levezessük a feszültségeket, kiadjuk magunkból a felesleges energiákat, ezáltal minden edzés után jobban érezzük magunkat. Ehhez a te részed annyi, hogy gyere el és dolgozz szintednek megfelelően.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–23 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 4 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1214 Budapest, Kossuth L. u. 117. (Csepel)

+36 70 773 0505

chilifitness4csepel@gmail.com

www.chilifitness4.hu