Orosz Krisztina

Telefon: +36 20 257 50 88

E-mail: orosz.krisztina87@gmail.com

Facebook: Orosz Krisztina

 

Végzettségeim:

 

  • 2016 Aerobik sportoktató ( ART Edzőképzés)
    Funkcionális Cross tréning
    Hevederes Gravitációs tréning
    Stretching és ellazulási technikák
    Életmód és táplálkozási tanácsadó
  • 2017 GTA- Gerinc tréning alternatívák

 

Edzői hitvallásom:

 

Célom az, hogy edzés közben érezzük jól magunkat, önmagunk egészségéért mozogjunk. Fordítsuk magunkra napi 1 órát, amely nem sok, de számos jótékony hatást érhetünk el vele. Ezek közül csak néhány fontosabb pozitív hatás: Jobb közérzet, kisebb a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázata, fokozza a vérkeringést, csökken a depresszió és a stressz, csökken a magas vérnyomás. Számos hatást lehetne még felsorolni, ami miatt érdemes időt fordítani a testünk „ ápolására”.

 

Gyere, mozogjunk együtt!

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Jó hangulatú, változatos edzés, amely egy hosszú nap után igazi kikapcsolódás lehet, miközben a prevenciót előtérbe helyezve mozgatunk át minden izomcsoportot.

Minden korosztályt szeretettel várok, akik szeretnének javítani fizikai körérzetükön, állóképességet, erőt szeretnének fejleszteni, egy teljes átmozgatásra vágynak.

Sosem késő elkezdeni, vágj bele még ma!

 

Óratípus: cross tréning

 

Mi is az a Cross Tréning?

 

Ez egy erőt, állóképességet és gyorsaságot növelő edzés. Különböző jellegű gyakorlatokból áll, amiket meghatározott állomásokon, intenzitással, ismétlésszámmal, pihenőidővel hajtunk végre, saját testsúlyunk, illetve eszközök segítségével. Nem a zene ütemére történnek a gyakorlatok, hanem mindenki saját tempójában hajtja végre a gyakorlatokat.

Kortól, nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy kemény, de hatékony, minden izomcsoportot megmozgató edzésen részt venni.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–23 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 4 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1214 Budapest, Kossuth L. u. 117. (Csepel)

+36 70 773 0505

chilifitness4csepel@gmail.com

www.chilifitness4.hu