Piros Anett

Telefon: +36 30 324 2428

E-mail: anett.piros@gmail.com

 

„A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”

/Szent-Györgyi Albert/

 

Végzettségeim:

 

  • Aerobic edző
    International Wellness Institute, 2011
  • Fight ® edző
    Harcklub Hungary R.S.E, 2012
  • Pole Fitness oktató
    Pole Dance Fitness Hungary, 2015

 

Edzői hitvallásom:

 

A sport és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. 6 éves korom óta rendszeresen sportolok, mára teljesen az életem részévé, szenvedélyemmé vált. Elsősorban a nőies sportok álltak közel hozzám, mint a torna, tánc, aerobik, de több éven át kick-boksszal kötöttem le az energiám.

Célom, hogy a jó hangulatú órák után minél többen kikapcsolódva, pozitívan tudjanak a feladatok, kihívások elé nézni. Hiszen mi más célja is lehetne a sportnak, minthogy energiával töltsön fel bennünket, a mindennapi hajtásból, szürke hétköznapokból, problémákból kizökkentsen minket. A sportszeretetemet igyekszem átadni vendégeimnek, motiválom őket, hogy az egészségtudatos szemlélet beépüljön az ő életükbe is.

 

Óratípusaim:

 

Alakformáló, zsírégető, cardiobox

 

A cardiobox óra kiváló állóképesség fejlesztő óratípus. Olyan aerobic óra, mely tele van önvédelmi mozgáselemekkel, ütés- és rúgástípusok együttes kombinációjából áll az edzés. Valamennyi kondicionális képességet komplex módon fejlesztő, extrém kemény edzésmódszer. A kick-box fontos tulajdonsága, hogy egyszerű, ezért mindenki számára követhető, bárki könnyen elsajátíthatja és örömmel végezheti. Az egyszerű elemek használatával lehetőség nyílik a viszonylag gyors tempóra, mely jó hangulatot és igazi harci atmoszférát teremt az aerobic zseniális ötvözetével. Az óra bemelegítéssel kezdődik, ami után egy kb. 35-40 perces kőkemény, állóképesség-fejlesztő aerob rész következik. Ennek a résznek köszönhetően könnyedén megszabadulhatsz a felesleges kilóktól. Az aerob részt természetesen a has edzése, illetve az óra végi nyújtás követi.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–23 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 4 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap:

1214 Budapest, Kossuth L. u. 117. (Csepel)

+36 70 773 0505

chilifitness4csepel@gmail.com

www.chilifitness4.hu